.

Aktiviteter 2017 (beslutade på Årsmötet 2017)

Påskdagen Pimpeltävling i samarrangemang med skoterklubben som i år är ansvariga för arrange-manget.

10/6 Arbetsdag och bryggnedsättning, samling kl 1000

5/8 Metartävling vid storbryggan. Start 1030-1130. Vi bjuder på varmkorv med bröd. Välkomna.

5/8 Kräftknytkalas

19/8 Surströmmingsfest.

Kim Innala, Anna Jekkonen, Åke och Ingela Johansson ansvariga i år.

2/9 Bryggupptagning (kan komma att ändras beroende på väder och vind)

Förslag från medlemmarna

• Loppis med servering. En trevlig aktivitet som kan ge pengar till båtklubben samtidigt som vi kan sälja/skänka prylar som vi inte behöver längre men som kanske någon annan vill ha.
  • Har varit lite folk på ön på veckorna så även denna aktivitet utgår i år och genomförs eventuellt 2018.
  • Allsångskväll i klubbstugan. Kanske med ett tema, t ex Evert Taube. Mest hans visor i allsångshäftet och de som vill kan vara utklädda till någon person i hans visor. Dryck och tilltugg (korv, ost) serveras i båtklubbens regi. Utgår i år.
  • "Historiekväll". Magnus och Gunnar berättar om Paavolagårdens historia. Flyttas till nästa år i juli på begäran av Gunnar och Magnus. Då har de bättre förberett med bilder och historik.

Alla var positiva till medlemsförslagen. Vi kommer att jobba för att de blir genomförda men även delegera arbetsuppgifter till övriga medlemmar.

I år har vi genomfört:

Pimpeltävling på påskdagen. Lockade ca 100 personer.

10 juni. Arbetsdagen genomfördes i strålande sol. Vi satt ner bryggan, städade klubbstugan och bastun. Ca 20 personer deltog med liv och lust. Dagen avslutades med korv med bröd och kaffe med dopp.

22 juli hade vi metertävling. Även där stor uppslutning och jätte härligt väder. Det var nog den dagen det börja vända vad gäller vädret.

5 augusti genomfördes arbetsdag nr 2. Vi hjälpte kommunen med diverse arbeten vid storbryggan.

5 augusti, kräftskiva i klubbstugan. ca 35 pers deltog.

19 augusti var det dags för surströmmingsskivan. ca 25 pers deltog i tävlingar och sång och givetvis god mat.

Nästa års surströmming anordnas av Lasse och Elisabeth Merefelt och Micke Myllymäki och Helen Lindgren.

Bryggupptagningen den 23 oktober.